TSOLOVVV

ГОРД СОБСТВЕНИК НА:
ПРИЕМАМ ДАРЕНИЯ, ако на тавана имате прашлясали ОСТАРЕЛИ КОМПЮТРИ, КОНЗОЛИ, ДЖОЙСТИЦИ, ДИСКЕТИ, СТАРИ РЪЧНИ КОНЗОЛИ ИЛИ ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ДЖАДЖИ... който не се знае дали не са били на пра дядо ви :D И не ви трябват ... може да ми ги пратите по куриерска фирма, дори и за моя сметка. Току виж следващото ми видео помагало, ще бъде изготвено с ВАША помощ :)ВИДЕО ПОМАГАЛА:
* В някои от клиповете се споменава за докумети или допълнителни файлове, които могат да бъдат намерени в описанието :) Това е така, защото преди години клиповете бяха качени на друга платформа. Идеята на този блог е много по различна :) Преводи на споменатите документи евентуално търсете на страница "ТЕКСТОВИ ПОМАГАЛА". Другите споменати файлове търсете от нета на ваша отговорност :) 

Contra (NES)
Dino Crisis       - Normal Mode (PS1)
Resident Evil 1 "BIOHAZARD" - Chris/ Arrange - PS1/2009
Resident Evil 2 - Claire/Normal Mode - (PS1/2009)
Resident Evil 3 Nemesis (PS1)
Resident Evil Survivor - Normal mode (PS1)
Resident Evil: Code Veronica (Sega Dreamcast)
Resident Evil Archives (Nintendo Wii)
Resident Evil 4 - Normal mode (PC)
Resident Evil Revelations 2013 - Casual mode (PC)
Silent Hill         - Hard mode (PS1)
Silent Hill 2 (+ Born from a wish) - Hard mode (PC)
Super Mario Bros (NES)
Tomb Raider   - (PS1)


Ето какво още да чакате от мен, като видео помагала ... имам заснети и все още не качени на следните игри:

Resident Evil 1 Jill
Resident Evil 1 Chris

Resident Evil Outbreak 1и 2
Syberia 1 и 2
Echo Night
(Някой помагала... като Syphon Filter, Resident Evil 5, Resident Evil 2 Leon Ще мъча да го поправя), Resident Evi 3, Mafia 2 няма да бъдат качени на този етап поради незадоволително качество (тъй като са едни от първите ми помагала) или липса на всички клипчета от помагалата :) 

Като текстови работя върху Resident Evil 1 с Chris на най - лесния мод :) В МОМЕНТА СЪМ ГО ОСТАВИЛ ЗА В ДАЛЕЧНОТО БЪДЕЩА. Имах готово изготвено текстово на 70 % на игарта Final Fantasy3 за NES. Уви след срив в операционната система, изгубих всичко :(

И накрая сега като си преглеждам старите клипчета виждам, че съм обещал да направя няколко продължения на някои от помагалата ми, искам да ги постна и тук за да не ги забравя и все някога, ще ги снимам. Ако случайно има нещо което пропускам се свържете с мен за да ме подсетите :) :
Tomb Raider II
Resident Evil Archives - Chris Redfield mode

Рожденият ден на сайта е на 10 май (2013) :)
скайп: tsolovvv.tsolovvv
facebook - don tsolov
google +  - don tsolov

Няма коментари:

Публикуване на коментар